Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Workshop από 'γίγνεσθαι' Ενεργητική ακρόαση- ενσυναίσθηση

Πώς βοηθούμε τον άλλον, χωρίς να τον καθοδηγούμε; Πώς μέσα από την κουβέντα μαζί του ενεργοποιούμε το δικό του δυναμικό ώστε να επιλύσει τα προβλήματά του; Πώς γινόμαστε ενεργητικοί απλά ακούγοντας;! 


Tο "γίγνεσθαι" εγκαινιάζει διήμερο workshop που αφορά στη δεξιότητα επικοινωνίας της ενεργητικής ακρόασης. Στο workshop θα εξασκηθούμε μέσα από βιωματικές ασκήσεις στη χρήση της ενεργητικής ακρόασης. Η ενεργητική ακρόαση είναι μια δεξιότητα επικοινωνίας, απαραίτητη για τον ψυχοθεραπευτή και σύμβουλο, που οδηγεί στην ανάδειξη του συναισθήματος και στην ενεργοποίησή του δυναμικού του άλλου, αλλά και μια δεξιότητα πολύτιμη για όλες τις ανθρώπινες σχέσεις καθώς προάγει την ενσυναίσθηση και την κατανόηση του άλλου. 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μέσα από το ρόλο του θεραπευτή, του θεραπευόμενου, του φίλου, του συντρόφου τη λειτουργία της ενεργητικής ακρόασης.

Το workshop θα υλοποιηθεί στο χώρο του "γίγνεσθαι", Μητροπόλεως 109, 2ος όροφος
Σαβ/κύριακο 1-2/6, 
Σάββατο 11:00-13:30 και Κυριακή 11:00-13:30. Κόστος συμμετοχής για τις δύο μέρες 25 ευρώ. Δίδεται βεβαίωση συμμετοχής. 
Η ομάδα θα είναι κλειστή και οι θέσεις περιορισμένες (6 μέλη). Για εγγραφές τηλεφωνήστε στο 6947040929 ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα στο 
http://www.kentrogignesthe.gr/index.php/nea-anakoinoseis/item/32-deksiotites-workshop.
Θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους συμμετείχαν στο σεμινάριο 'Μοντέλα ψυχοθεραπείας- Μια πρώτη γνωριμία'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου