Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Νέα ομάδα αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης!




Ποιος είναι ο εαυτός μας; Αναλωνόμαστε συνήθως στην προσπάθειά μας να ερμηνεύσουμε, κατανοήσουμε και προβλέψουμε τη συμπεριφορά του άλλου θεωρώντας αυτονόητη τη γνώση που έχουμε για τον εαυτό μας. Αγκιστρωνόμαστε συχνά σε συμπεράσματα για τον εαυτό που μπορεί να προέρχονται από στερεότυπα άλλων για εμάς, από συμπεράσματα μας γενικευμένα και βγαλμένα από πολύ παλιές εμπειρίες μας, από δεδομένα που δεν ισχύουν πλέον. Με τον τρόπο αυτό απομακρυνόμαστε όλο και περισσότερο από τις δικές μας αξίες, επιθυμίες και ανάγκες. Το συνειδητοποιούμε αυτό όταν δυσκολευόμαστε να λύσουμε διλήμματα, όταν νιώθουμε σύγχυση, όταν δεν μπορούμε να θέσουμε προτεραιότητες, όταν νιώθουμε διαρκώς δυσαρεστημένοι …όταν νιώθουμε παραμελημένοι!

Στην ομάδα αυτογνωσίας της Νησίδας συζητούμε, πειραματιζόμαστε, μοιραζόμαστε, προβληματιζόμαστε, βιώνουμε! Παρατηρούμε τον εαυτό μας, όπως και τον άλλον. Βοηθούμε τον εαυτό μας, όπως και τον άλλον. Γνωρίζουμε για τον εαυτό μας μέσα από τη σχέση με τον άλλον, μέσα από τα μάτια και του άλλου μέσα από τη συμμετοχή μας στην ομάδα.
Ο καθένας στην ομάδα είναι μοναδικός και απαραίτητος στο να ανακαλύψουμε διαφορετικές εκδοχές του εαυτού μας!

Οι συναντήσεις της νέας ομαδας που ξεκινάει είναι σε εβδομαδιαία συχνότητα κάθε Πέμπτη 18-19:30.   Η ομάδα είναι έως και 8 άτομα και το κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ/μήνα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου!http://www.evatheodosiadou.blogspot.gr/p/blog-page_3418.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου