Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Σεμινάριο: Οι μινιατούρες στην ψυχοθεραπεία

Το ψυχόδραμα στη Νησίδα!
Το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και Παιδιού 'Νησίδα'στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και επιστημονικών συνεργασιών της, οργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα:
'Οι μινιατούρες στην ψυχοθεραπεία'
Μικροσκοπικές φιγούρες και αντικείμενα, που δείχνουν να προορίζονται για παιδιά αλλά και για ενήλικες, που νιώθουν ακόμη τον ενθουσιασμό ενός παιδιού.
Οι μινιατούρες αποκτούν φωνή και αφήνουν χώρο για δράση στο πλαίσιο μιας ατομικής, ζευγαρικής ή ομαδικής συνεδρίας.
Μικρόκοσμος στον οποίο παρεμβαίνει ο θεραπευόμενος όπως θέλει και με τη βοήθεια του θεραπευτή επιχειρεί αλλαγές, τις οποίες βλέπει και μπορεί να διορθώσει ανά πάσα στιγμή.
Πώς μπορούν, όμως, να αξιοποιηθούν οι μινιατούρες σε μια συνεδρία ή πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαγνωστικούς λόγους;

Σε αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα συντονίσει η κα. Νέλη Βυζαντιάδου, θα παρουσιαστούν τρόποι, με τους οποίους μπορεί ένας θεραπευτής να ενσωματώσει τις μινιατούρες στο κλινικό του έργο.
Απευθύνεται σε
επαγγελματίες ψυχικής υγείας και φοιτητές Ψυχολογίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη δράση.


Ημερομηνία:Σάββατο 23/5/15Ώρες σεμιναρίου:10 π.μ- 18:00 μ.μ
Εισηγήτρια: Νέλη Βυζαντιάδου
Χώρος: Στο Κέντρο Νησίδα (www.nisida.gr), Τσιμισκή 128, Θεσσαλονίκη
Κόστος συμμετοχής:35 ευρώ- 25 ευρώ για φοιτητέςΕγγραφές: έως 20/5/15

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310245524 (Εύα Θεοδοσιάδου)
Συντονίστρια σεμιναρίου: Νέλη Βυζαντιάδου – Παρίντα, πιστοποιημένη, από το Βρετανικό Σύλλογο Ψυχοδραματιστών, θεραπεύτρια, επόπτρια & εκπαιδεύτρια ψυχοδράματος (μέλος British Psychodrama Association & International Association of Group Psychotherapy). Συστημική σύμβουλος ζεύγους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου